FullSizeRender_3.jpgSent, men godt! Tusen takk til alle som kom innom oss på Boligmessa i Telenor Arena 11. – 13. september. Dette var første gang vi sto på messe og for en braksuksess det ble!

Alltid spennende å få være med på noe nytt og vi har gjort oss mange fine erfaringer på å få være ute å snakke med folk, også uten at de har et skadedyrproblem.
Vi fikk flere tilbakemeldinger fra publikum på at de synes det var både overraskende og bra at vi var på messen. Det ble referert til at de ikke hadde ikke sett noen andre skadedyrfirmaer der, og det stemmer! Vi var eneste utstiller fra vår bransje her. Det er minst like hyggelig å få snakke med mennesker som ikke har et skadedyrproblem, men som har stort engasjement rundt dette å kunne forebygge.9940969_IMG_2329.jpg - Kopi

Aktuelle temaer det ble snakket om var forebyggende tiltak man kan gjøre i en byggeprosess og etter innflytting, forebyggende tiltak rundt beplantning og opparbeiding av hage, forebyggende tiltak i forhold til å reise i utlandet og slippe å få med seg ubudne gjester hjem og vi fikk komme med gode råd i forhold til forebygging på hytte og fritidsbolig. Selvfølgelig snakket vi også med folk som har vært så uheldig å ha et skadedyrproblem og gav råd om nødvendige tiltak for å bli kvitt skadedyrene.

Mange besøkende fikk med seg informasjonsskriv fra oss og minst like mange fylte ut kontaktskjema fordi de ønsket en befaring eller å bli kontaktet i etterkant av oss. Nettopp av denne grunn kommer dette innlegget litt sent, søndag 13. september pakket vi ned standen vår for denne gang, og i ettertid har det vært hektisk. FullSizeRender_5.jpgDet viktigste for oss har vært å kontakte de som hadde en problemstilling de ønsket og drøfte eller avtale en befaring.Våre service-teknikere jobber på høygir nå for å nå alle og yte den beste service i etterkant av messen. De er ute på befaringer og vi har allerede god dialog med både privatpersoner, bedrifter og borettslag/sameier om i forhold til å kunne bistå med forebygging, kontrollering og bekjempelse av skadedyr. Vi gleder oss allerede til neste gang! Da blir vi å treffe på Hellerudsletta. 11.- 13. mars braker det løs igjen med ny Boligmesse, det kan du lese mer om her.

Da håper vi å treffe like mye fine folk!