Da er messen over og vi ser tilbake på en kanon spennende helg! Utrolig mange har vært innom oss og vi har truffet mange hyggelige mennesker på boligmessa på Exporama, Hellerudsletta i helgen.

Utvendig skisseVårt fokus på messen var forebygging mot skadedyr. Det å gjøre folk oppmerksom på risikosonene som finnes i og rundt boligen er viktig. Ved å ha fokus på dette kan man kanskje unngå og få problemer med skadedyr. På oversikten over utstillere på messen står vi under rådgivende tjenester og nettopp derfor er der viktig for oss i PELIAS Norsk Skadedyrkontroll og komme med råd om forebygging. Vi delte ut en brosjyre med oversikt over risikosonene både i og rundt boligen, hvor vi også viser de mest vanlige skadedyrene i de aktuelle sonene. Den samme illustrasjonen med en forklarende tekst, ligger forøvrig på hjemmesiden vår. Her er silhuettene med de ulike skadedyrene klikkbare, slik at man kan lese mer om biologi, levevis og bekjempelse. Illustrasjonene finner du her.
Vi hadde med oss en del informasjonsmateriell til utdeling på messen og opplevde mye positiv respons fra publikum på dette. At vi dessuten var eneste utstiller fra egen bransje, var det flere som kommenterte og responsen på at vi var der var god.

skadedyr-inne-i-hus-1140Vi har snakket med mennesker i byggeprosess og også de som har bodd i hus eller leiligheter i mange år. Rett ved siden av Exporama ligger Norsk hyttesenter som også hadde åpent i helgen. Dette gjorde sitt til at vi også snakket med mange hytteeiere som opplevde å ha skadedyrproblemer i og rundt hyttene sine. Ettersom hytte ofte er i mer eller mindre sporadisk bruk er dette ofte et egnet sted for skadedyr. Her får de være i fred i kortere eller lengre perioder uten å bli forstyrret. Noe som oppleves som svært fortvilende for hytteeiere. Det å komme på hytta en sen kveld med tanker om å slappe av, for så oppdage at flere ubudne skapninger har gjort sitt inntog, er forståelig nok fortvilende. Det vanligste skadedyret vi hører om er i denne sammenheng er mus. Mus som har gjort skade på møbler og inventar, løpt over kjøkkenbenker og gnagd på matvarer i skapet og sengetøy i skuffene er fortvilende, men dessverre ikke et ukjent fenomen. Det er lett å se hvor de har vært og vanskelig å bli kvitt dem og har ønsket rådgivning om nødvendige tiltak for å bli kvitt skadedyrene.

Messe HellerudNettopp dette og selvfølgelig flere faktorer gjorde at mange fylte ut kontaktskjemaer. Vi har jobbet på spreng denne uken for å registrere og følge opp alle som ønsket en eller annen form for kontakt med oss, enten det var en befaring for et skadedyrproblem eller en boligsjekk for å sette inn forebyggende tiltak og sikre boligen mot skadedyr.
Våre service-teknikere jobber nå på høygir for å nå alle og yte den beste servicen i etterkant av messen. De er nå ute på befaringer og boligsjekker og er allerede i god dialog med privatpersoner, borettslaget og sameier for å kunne bistå med forebygging, kontrollering og bekjempelse av skadedyr.
Så har du enda ikke hørt fra oss, fortvil ikke! Vi tar kontakt og ser frem til å bistå deg med en løsning på din utfordring!
Vi gjentar suksessen og kommer på ny boligmesse senere, da håper vi å treffe like mye hyggelige mennesker som vi gjorde i helgen.