rats photo
Photo by Sebástian Freire

Har du fått besøk av ubudne gjester og lurer på om det kan være et skadedyr?
Hva kan jeg selv gjøre for å bli kvitt disse uønskede gjestene?
Er det kun kjemikalier som benyttes ved en bekjempelse og hvordan påvirker de meg?
Hvilke firma skal jeg velge for å bistå meg?

Er det alltid slik at rimelig bekjempelse er det beste alternativet?
Spørsmålene er mange og utfordrende å svare på. Vi skal svare så godt det lar seg gjøre og forsøke å gi deg noen svar i artikkelen her.
Som kjent reiser vi nordmenn mye og dessverre får vi oftere og oftere med oss blindpassasjerer hjem. Mange skadedyr kan være vanskelige å oppdage i en tidlig fase på grunn av deres begrensede størrelse. Vi er gjerne behjelpelige med å analysere den ubudne gjesten.
På våre hjemmesider som du finner her, kan du selv sammenligne skadedyret du har funnet med illustrasjonene våre og identifisere nettopp din gjest. Skulle du allikevel være i tvil kan du sende en insektprøve til oss, så svarer vi deg så raskt vi kan. Dette er selvfølgelig kostnadsfritt.

Å få bukt med alle skadedyr er en romantisk tanke som ikke har rot i virkeligheten.  Men et ønske om å holde gnagerbestanden nede og aller helst slippe å få rotter og mus inn i hjemmene våre, samt oppleve færre veggedyr– og kakerlakkangrep, få færre maur og fluer på kjøkkenet -må være et realistisk mål og jobbe etter.
Har du kanskje ikke blitt utsatt for et angrep av skadedyr, men ønsker å være føre var og tenke på forebyggende tiltak som kan hindre angrep har våre teknikere lang erfaring med å avdekke potensielle inngangsporter som er attraktive for skadegjørere.  Vi satser på høy kvalitet på service og leveranse av vårt produkt, nemlig å levere en fullverdig bekjempelse. Vi er likevel ærlige nok til å innrømme at vi ikke alltid er blant de rimeligste, men ei heller blant de dyreste.
Det er også viktig for oss å etterstrebe myndighetenes krav om å følge substitusjonsprinsippet som lyder slik:

«Den som skal foreta skadedyrbekjempelse plikter å bruke det middel og den metode som gir minst skadevirkninger for miljø og helse, og som fører til ønsket/vellykket resultat»

Derfor benytter vi oftest miljøvennlige behandlingsmetoder som damp, varme- og kuldebehandlinger og ulike typer feller med giftfri åte. I enkelte tilfeller må man inn med sterkere metoder som kjemisk bekjempelse, men dette er siste utvei. For oss er det minst like viktig ikke å utsette deg som kunde for mer giftige kjemikalier og bekjempelsesmidler enn høyst nødvendig. Skadedyrene dør av kjemikaliene de utsettes for og de er helseskadelige for oss mennesker også.
I dagens samfunn er vi svært prisbevisste, konkurransen er stor da det er mange aktører på markedet. Vi kan garantere for arbeidet vi gjør og at ønsket mål oppnås, nemlig at skadedyrene utryddes. I tillegg vil vi gjennomføre en bekjempelse som har minst mulig negativ innvirkning på miljø og helse i ditt hjem.

Vårt mål er å informere deg som kunde grundig, derfor vil vi sørge for å gi deg den nødvendige informasjonen som du trenger om hvilke tiltak du må gjøre for at vi skal kunne oppnå en vellykket bekjempelse. For de fleste bekjempelsene vi utfører stiller vi en garanti for at ditt problem med skadedyr ikke er tilbakevennende. Alle eventuelle ekstra besøk er kostnadsfrie.
Vår vakttelefon er døgnåpen og vi svarer på alle typer spørsmål, dessuten tilstreber vi å ha kort ventetid på befaring og kan derfor bistå deg raskt med en miljøriktig bekjempelse.
Lik oss gjerne på facebook: https://www.facebook.com/osloskadedyr