relasjonerHelgen 11. -13. september kan du møte oss på Boligmessa i Telenor Arena.

Boligmessa er Norges største salgs- og inspirasjonsmesse for alle som bygger og bor i hus og hytter. På messen kan man få tips & råd fra eksperter, se nyheter og trender på produkter til både hus, hage og fritidsbolig. Boligmessa besøkes av 155.000 mennesker årlig og arrangeres i år for 8. gang i Telenor Arena.

Dessverre er det jo slik at det er nettopp i hus og hage eller på hytta vi dessverre støter på disse ubudne gjestene som volder stor skade og som vi opplever som svært ubehagelige. Enten man har problemer med gnagere, maur eller kanskje i verste fall et uidentifisert skadedyr vil vi være behjelpelige med å svare.

hihuojish0szjtiofmtdVi er også stadig flinkere til å tenke forbyggende og dersom du er i startfasen av hus eller hyttebygging kan det lønne seg å ta en prat med oss, slik at du kan tenke forbyggende. På vår stand vil det også være mulig å få kjøpt diverse feller og tetningsmateriell slik at du allerede i planleggingsfasen vil kunne avdekke potensielle skadedyr og hindre inntrengning.

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll er representert med egen stand der du treffer offentlig godkjente skadedyrteknikere. Vi har over 20 års erfaring og ekspertise med forebygging, kontrollering og bekjempelse av skadedyr og kan derfor tilby skreddersydde løsninger for privatpersoner, borettslag/ sameier samt små og store bedrifter. Det er viktig for oss å etterstrebe myndighetenes krav om å følge substitusjonsprinsippet, jmf. Skadedyrforskriften kap III §3-2:

«Den som skal foreta skadedyrbekjempelse plikter å bruke det middel og den metode som gir minst skadevirkninger for miljø og helse, og som fører til ønsket/vellykket resultat»

Derfor etterstreber vi å kun bruke metoder som damp-, varme-, og kuldebehandling og ulike typer feller for å oppnå en vellykket bekjempelse. I enkelte tilfeller må man allikevel inn med andre metoder som forgiftet åte eller kjemisk bekjempelse.

Vi vil på Telenor Arena demonstrere og vise frem de ulike alternativene som finnes for å drive miljøriktig bekjempelse og selge både små og store lysfeller for fluer og andre flyvende insekter, samt limfeller for møll, sølvkre og krypende insekter.

I den anledning ønsker  vi å gi deg muligheten til å laste ned gratis inngangsbilletter til messa her logo_boligmesse

Kom innom å ta deg en prat med oss og vi vil svare på spørsmål og samtidig gi råd om forbyggende tiltak mot skadedyr.