Helgen 11. -13. mars braker det løs på Hellerudsletta med boligmesse og vi kommer dit!
Boligmessa er Norges største salgs- og inspirasjonsmesse for alle som bygger og bor i hus og hytter. På messen kan man få tips & råd fra eksperter, se trender og nyheter på produkter til både hus, hage og fritidsbolig.

Utvendig skisseVi vil være der for og gi råd om forebygging mot skadedyr og selvfølgelig svare på spørsmål fra publikum dersom de skulle oppleve å ha skadedyr.
Det er viktig å tenke forebyggende uavhengig om man bor i borettslag/sameie, frittstående hus eller har hytte. Vi opplever stadig henvendelser om utfordrende forhold, enten det er at det er mange mennesker med ulik bakgrunn og oppfatning av hva som er skadedyr, og toleransen for disse. Eksempelvis dersom man bor i et boligfellesskap med flere boenheter er det viktig at alle tenker forebyggende. Men kunnskapsnivået om forebygging er også svært varierende og nettopp derfor er vi der! Vi har med oss informasjonsmateriell om forebygging, svarer på spørsmål og kommer med råd.
Boligmessen tiltaler jo også publikum som er i startfasen av et byggeprosjekt enten det gjelder hus eller hytte, kan det være et godt råd og tenke forebyggende. Hjelp, tenker du kanskje? Det gjør ikke vi! Kom innom oss og slå av en prat, vi vil ha med oss materiell som enkelt og greit viser deg risikosonene i og rundt huset ditt, og vi forteller deg mer enn gjerne hva du bør tenke på.
Vi vil være representert med egen stand der du treffer offentlig godkjente skadedyrteknikere. Vi har over 20 års erfaring og ekspertise med forebygging, kontrollering og bekjempelse av skadedyr og kan derfor tilby skreddersydde løsninger for privatpersoner, borettslag/ sameier samt små og store bedrifter. Samtidig er det viktig for oss å etterstrebe myndighetenes krav om å følge substitusjonsprinsippet, jmf. Skadedyrforskriften kap. III § 3-2:
«Den som skal foreta skadedyrbekjempelse plikter å bruke det middel og den metode som gir minst skadevirkninger for miljø og helse, og som fører til ønsket/vellykket resultat»
Derfor etterstreber vi og kun å bruke metoder som damp-, varme-, og kuldebehandling og ulike typer feller for å oppnå en vellykket bekjempelse. I enkelte tilfeller må man allikevel inn med andre metoder som forgiftet åte eller kjemisk bekjempelse.
I forbindelse med messen vil vi vise frem og demonstrere ulike alternativer vi har for å kontrollere og bekjempe skadedyr. Det vil selvfølgelig være mulig å kjøpe ulike typer feller enten det er til insekter eller mus og rotter.
Vi håper å se deg på messen og deler gjerne ut gratis inngangsbilletter til deg, de kan du laste ned her.
Vi sees på boligmessen!

Boligmessa logo Hellerud